Over Gerdien

"Met een team worden de beste resultaten behaald!"

Integriteit, oog voor detail en een sterk moreel kompas is wat je van mij mag verwachten. Ik ben ervan overtuigd dat dit de ingrediënten zijn voor een fijne samenwerking. 

 

Met een team om een combinatie heen staan, is waar de beste resultaten behaald worden. Vanuit mijn functie als acute zorg verpleegkundige ben ik gewend te overleggen met andere professionals. Juist bij gezondheidsproblemen, revalidatietrajecten of rijtechnische uitdagingen heb je een specialist nodig om de pasvorm van het zadel zo optimaal mogelijk te maken. Indien nodig, houd ik contact met fysiotherapeuten, osteopaten, instructeurs, hoefsmeden en dierenartsen. 

 

Uiteraard kun je ook zonder problemen of blessures bij mij terecht! Ik kan je helpen met het behouden van comfort en optimale prestaties. Zowel bij controle en onderhoud van het huidige zadel als bij het zoeken naar het perfecte nieuwe zadel; ik neem alle tijd. Ik wil jou laten ervaren hoe een echt goed passend zadel voelt.

 

Klanten die mij kennen, omschrijven mij als betrokken, enthousiast, gedreven en deskundig. Ik kijk naar het hele pakket paard-zadel-ruiter en help je op weg naar comfortabel en met plezier paardrijden!

Contact

+31 (0) 6 24 46 34 88

 

info@zadeladviesnoord.nl

Service

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.